The Hangover – Official Trailer 2 [hd].avi


Subs by Vie. – Защо не отидете във Вегас без мен, нямам нищо напротив? – За какво говориш? – Ами, Фил и Стю, твоите приятелчета на твоето ергенско пърти? – Знаеш, че те обичат. – Момчетата и техните ергенски партита.Отвратително е!
– Така е! Отвратително е! – Иска ми се приятелите ти да бяха зрели колкото теб.
– Те всъщност са, но трябва да ги опознаеш. – Да се яви д-р Педерас! – Пътуваме! – Това е Вегас! – За нощта, която никога няма да забравим! – Какво е станало снощи? – Липсва ли ми зъб? – Чие е това бебе?
– Провери му личната карта! – Проверих навсякъде. Никой не е виждал Дъг. – Не мога да си спомня какво се е случило. – Какво ти се е случило? – Бил си в болница снощи? – Най-важното нещо сега е да открием Дъг! – Колата ви, офицери. – Мисля, че бяхте тук с още един. – Беше ли добре?
– Беше добре. Само се беше напил. – Сгафихме я! ОТ РЕЖИСЬОРА НА Old School – Можете ли да ни кажете нещо от това какво е ставало тук снощи? – Поздравления, Стю! Оженил си се. – Тя носи пръстена на баба от Холокоста! – Раздавали са пръстени в Холокоста? – Полиция! – Тези господа за желаят доброволно да покажат как се използва електрошока върху заподозрените. -Какво? – В лицето! ТОВА БЕШЕ НОЩТА НА ЖИВОТА ИМ… – Мислиш ли, че ще можеш да се грижиш за бебето? – О, боже! …САМО АКО МОГАТ ДА СИ Я СПОМНЯТ – Женим се след 5 часа! – Е, май няма да стане… – Какво става? ПОСЛЕДНИЯТ ЕРГЕНСКИ ЗАПОЙ – Майк Тайсън? – Идва любимата ми част! – Все още го бива. 5 Юни

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *